Om spela-golf.com

Spela-golf.com grundades 2003 och var redan 2005 den största leverantören av golfresor från Skandinavien till de brittiska öarna. Företaget drivs av grundaren Roland Holm. År 2009 fick vi utmärkelsen ”Årets golfresearrangör” av Golf Tourism Scotland, en organisation vars medlemskap utgörs av hotell och golfbanor i Skottland.

Vi på Spela-golf.com vet att er semester är viktig och föredrar att talas vid per telefon innan vi kommer med offerter, eftersom vi behöver få en känsla av vad ni förväntar er när det gäller banor och  boende. Självklart spelar vi själva golf och har givetvis besökt och spelat de banor vi har med i vårt program.

 

Rabatter på bra hotell och Bed and Breakfast

När du vill bo enkelt men bekvämt är bed & breakfast ett trevligt alternativ. Spela-golf.com samarbetar med en mängd Bed & Breakfast och hotell med högstandard och bekvämlighet.  Eftersom vi har rabatter på både boende och greenfee, kan vi i de flesta fall erbjuda mycket förmånliga priser. Därför är våra golfpaket så eftertraktade.

Vi skräddarsyr er golfresa och ser till att allt fungerar då ni är gäster med oss. Vi finns alltid tillgängliga per telefon och ibland på plats för att titta till våra gäster.

Välkommen att få en unik golfupplevelse tillsammans med oss, vi ser till att det funkar!

www.spela-golf.com tillhör Gailes Travel Limited