Priser Salou och Cambrils

Eftersom vi erbjuder en personlig service föredrar vi att ge er en individuell offert på golf, boende och transport och tycker därför att det är bäst att vi talas vid eftersom alla har olika önskemål om just deras golfresa. Fyll i formuläret på “Kontakta oss” med telefonnummer under dag- och kvällstid så hör vi av oss så fort vi kan. Självklart kan ni emaila oss eller använda chatten om ni föredrar det!

Vi samarbetar med en mängd olika banor och hotell och kan sätta ihop paket i alla prisklasser. Priserna nedan är våra mest populära paket och gäller för spel under helger men vi kan erbjuda billigare paket under veckodagar. Något av dessa paket kanske passar er men annars så ordnar vi vad ni vill, det är det vi är bäst på!

Nedan är några prisvärda paket med spel på den fantastiska anläggningen Lumine i nordöstra Spanien som drivs av svensken Calle Carlsson.

LuminehillsI8

Vi har 3 olika paket att välja på, 2 på 4 nätter och 1 på 7 nätter!

Paket 1:

4 nätter i del av dubbel/twinrum inklusive frukost på 4 stjärnigt hotell,ni väljer själva om ni vill bo på Hotel MonicaHotel Magnolia eller Hotel Tryp Port Cambrils.

3 x 18 hål på Lumine Golf Club

Fria bollar på ranchen.

Pris per person 1/3/18- 30/4/18, inklusive transfers, €545.00

05aTRYPPortCambrils-TRYPRoomTwinBed

Twinrum på Tryp Port Cambrils

Paket 2:

4 nätter i del av dubbel/twinrum inklusive frukost på 5 stjärniga Hotel Gran Palas.

3 x 18 hål på Lumine Golf Club

Fria bollar på ranchen.

Pris per person 1/3/18 – 30/4/18 inklusive transfers, € 645.00 

Entrada Gran Palas2

Hotel Gran Palas

Paket 3:

7 nätter i del av dubbel/twinrum inklusive frukost på 4 stjärnigt hotell, ni väljer själva om ni vill bo på Hotel MonicaHotel Magnolia eller Hotel Tryp Port Cambrils.

5 x 18 hål på Lumine Golf Club

Fria bollar på ranchen.

Pris per person 1/3/18 – 30/4/18, inklusive transfers, € 819.00