Old Course Paket

st andrews links authorised provider

Garanterade tider på St Andrews Old Course 2021

Vi kommer kunna erbjuda våra tider för 2021 under mars månad 2020, kontakta oss vid intresse!

För andra året är vi auktoriserade återförsäljare för St Andrews Links Trust och kan därför  erbjuda garanterade starttider på St Andrews Old Course.

Vi kan erbjuda tider för grupper på fyra till tolv personer. När vi bokar tider på Old Course krävs det även att vi bokar ytterligare en Links Trust bana, antingen Jubilee Course, New Course eller Castle Course.  Våra paket säljs som kompletta fyrbollar och med minst fyra nätters logi.  Nedan ser ni våra priser och dessa är baserade på Bed and Breakfast-boende. Vill ni bo lite bättre på något av hotellen i stan kan vi givetvis ordna det och självklart kan ni lägga till fler nätter samt mer golf om ni vill.

Grundpaket

Fyra nätters logi Bed and Breakfast i delat twin room med frukost

• 1 x 18 hål St Andrews New Course

• 1 x 18 hål St Andrews Jubilee eller Castle Course

• 1 x 18 hål St Andrews Old Course

Transfer från och till Edinburgh flygplats samt till och från Castle Course

Pris per person april, maj, juni, juli, augusti samt oktober: GBP 1 486.00 

Pris per person september: GBP 1 586.00

Vid bokning ska en handpenning på GBP 700,00 per person erläggas omgående. Skulle andra banor/fler nätter bokas kan en större handpenning behöva erläggas. Resterande belopp betalas senast den 15 november 2018. Ingen återbetalning sker vid avbokning så vi rekommenderar att ni löser separat reseförsäkring.

Vi kan erbjuda följande tider 2020

14 Oktober endast en 4 ball kvar

Namn, hemmaklubb samt hcp på samtliga deltagare skall meddelas oss senast sex veckor före ankomstdag. Hcp-gräns för herrar är 24 och för damer 36. Samtliga måste ha giltigt hcpbevis. Om er valda tid är före 12:00 rekommenderar vi att ni bokar caddie då Old Course inte tillåter vagnar före kl.12.

St Andrews Old Course

The Old Course är den mest kända golfbanan i världen och här har det spelats golf sedan 1500-talet. När du står på första tee kan du inte undgå att känna historiens vingslag, en lätt nervositet samt en spänning utan dess like. Känslan bär du med dig under hela varvet där du går längs fairways som har beträtts av golfvärldens alla storstjärnor både förr och nu. Du kommer att uppleva välkända hinder och platser längs vägen såsom den enorma Hell bunker, Road Hole och platsen för så många berömda Old Course-ögonblick, Swilken Bridge. Ett varv på Old Course är de flesta golfares dröm, en dröm som vi kan hjälpa dig att förverkliga.

För mer information eller för att boka kontakta oss på info@spela-golf.com eller ring 070 4243448

page2image3840960page2image3838944page2image3839168