St Andrews

st andrews links authorised provider

Att St Andrews är ett berömt golfområde vet de flesta, förutom The Old Course, New Course och Kingsbarns finns här den nya Castle Course som öppnades 2008 samt en massa andra fina golfbanor som  Crail, Ladybank, Scotscraig och Lundin Links. Här ligger även St Andrews University som Prince William och Princess Catherine studerade på, St Andrews golfmuseum samt den stora ruinen av St Andrews katedral.

Med en stor studentbefolkning samt massor med golfturister finns här ett stort utbud av restauranger, pubar, barer och nattklubbar samt förstås massor av olika B&B och hotell. Bo billigt och bra på t.e.x Nethans Guest House, Albany Hotel, Ogstons och Montagues eller njut av lyxen på The Old Course Hotel och Farimont St Andrews.

Lättast tar Ni er hit via flyg till Edinburgh med SAS samt Norwegain eller Ryanair som nu flyger direkt från Skavsta och Göteborg. Väl på plats kan vi ordna med hämtning från flygplatsen och tar även hand om de resor ni kan behöva till golfbanorna. Genom vårt unika samarbete med banorna i området kan vi nu även erbjuda garanterade startider på St Andrews Old Course. Kontakta oss gärna på telefon för att diskutera bokningar för att spela på Old Course.

Utvalda Banor

St. Andrews Old Course

The Old Course är den mest kända golfbanan i världen och här har det spelats golf sedan 1500-talet. När du står på första tee kan du inte undgå att känna historiens vingslag, en lätt nervositet samt en spänning utan dess … Läs mer

Kingsbarns Golf Course

Det näst senaste tillskottet till grevskapet Fifes många golfbanor har snabbt fått ett rykte om sig som en av de bästa banorna på de Brittiska öarna. Kingsbarns står årligen som värd för Dunhill Links Championship tillsammans med sina mer etablerade … Läs mer