Om Spela-Golf.com

Spela-Golf.Com grundades 2003 och var redan 2005 den största leverantören av golfresor från Skandinavien till de brittiska öarna.  Företaget drivs av Roland  Holm  samt med hjälp från Anna Baltzer.  År 2009 fick vi utmärkelsen ”årets golfresearrangör” av Golf Tourism Scotland, en organisation vars medlemskap utgörs av Hotell och golfbanor i Skottland. Sedan 2009 har vi även varje år legat bland topp 3 av de bästa arrangörerna.

Vi på Spela-Golf.com vet att er semester är viktig och föredrar att talas vid per telefon innan vi kommer med offerter, eftersom vi behöver få en känsla av vad ni förväntar er när det gäller banor, boende och inte minst vad er budget är. Självklart spelar vi själva golf och har givetvis besökt och spelat de banor vi har med i vårt program.

Vi jobbar med stora hotell samt en mängd Bed and Breakfast och eftersom vi har rabatter på både boende och greenfee kan vi i de flesta fall erbjuda bättre priser än vad ni kan ordna själva.

Vi ser till att allt fungerar då ni är gäster med oss och vi finns alltid tillgänliga per telefon och ibland på plats för att titta till våra gäster.  Välkommen att få en golfupplevelse tillsammans med oss, vi ser till att det funkar!

www.spela-golf.com tillhör Gailes Travel Limited

Registered adress

Sidings House
Sidings Court,
Lakeside,
Doncaster,
DN4 5NU,
South Yorkshire,
United Kingdom

Company registration number: 5253210
VAT Registration number: 870 2504 43