Golf > Golfpaket > spela-golf Invitational 2022

spela-golf Invitational 2022

Save the date! Nu är det dags för spela-golf Invitational 2022, som äger rum i Skottland mellan den 23 och den 28 oktober. Genom våra goda relationer med golfbanor och hotell i Skottland kan vi för elfte året i rad erbjuda ett exklusivt erbjudande endast för våra resenärer, med en tävling som spelas på några av Skottlands absolut bästa banor. Tävlingen (ej obligatoriskt att vara med i) spelas över 4 dagar med bästboll i fyrmannalag.  Vi bor kungligt på ett av Skottlands bästa hotell direkt vid Old Course.

 

Följande ingår:

Transfer från och till flygplatsen i Edinburgh

Fem nätter i del av dubbelrum på femstjärniga St Andrews Old Course Hotel

En galamiddag

1 x 18 hål på Kingsbarns Golf Links
1 x 18 hål på St Andrews Jubilee Course 
1 x 18 hål på St Andrews Castle Course
1 x 18 hål på Dumbarnie Links

Transfer mellan hotell och banor

Pris per person £ 1836.00

Priset är baserat på logi i del av dubbel/twinrum så kallade Eden-rum. De är belägna bakom hotellet.
Rummen kan uppgraderas mot följande tillägg:

Enkelrumstillägg                                             £ 450.00

Old Course View                                             £ 300.00 per rum
Extranatt i del av dubbelrum                          £ 280.00 per rum
Extranatt per enkelrum                    £ 240.00

Handpenning på £500.00 per person betalas vid anmälan.

Ytterligare £ 500.00 per person betalas senast den 20 Mars 2022
Återstående belopp senast 90 dagar innan resan. Erlagda belopp kan ej återbetalas vid fall av avbokning

Övrig information

St Andrews Old Course Hotel

Ett magnifikt hotell, som är världsberömt för sin service och för den fantastiska utsikten över St Andrews Old Course, West Sands Beach och den Skotska kusten. Hotellet har 144 rum, inklusive 35 sviter. I priset ingår rum med utsikt över Eden Park. Möjlighet finns att uppgradera till rum med utsikt över Old Course. Det finns flera restauranger och barer, bland annat den berömda Road Hole bar, som har över 250 olika typer av whisky och erbjuder stans bästa utsikt över Old Course. Vi rekommenderar även ett besök på Jigger Inn, som är fyllt med golf memorabilia samt enda stället man kan dricka Jigger Ale på. Det 5- stjärniga Old Course Hotell har även ett Kohler Waters SPA, det enda utanför USA, med bland annat en tjugo meter lång pool och jacuzzi.

St Andrews Castle Course

Senaste tillskottet till St Andrews Links många golfbanor har snabbt fått ett rykte om sig att bjuda på en riktig utmaning. Banan är belägen på klipporna strax norr om St Andrews och har en vidsträckt utsikt över havet och från många hål även ned över staden. Kombinationen av hisnande vyer samt en minnesvärd utmaning gör att banan har blivit en av de mest välbesökta i området. Layouten är signerad David McLay Kidd, som också är skapare av Bandon Dunes på USA:s västkust. Mästerverket har redan vunnit flera utmärkelser och gick under sitt första år in på den prestigefyllda Golf Digest Topp 100-rankingen. Greenområdena gör den här banan tuff. Kraftigt undulerade greener gör att man aldrig kan känna sig säker på en given tvåputt och banans sista par 3-hål, det 17:e hålet, kräver ett slag över en djup ravin där allt annat än greenträff medför stora problem. Castle Course är en av de banor vi helst spelar i St Andrews-området.

Kingsbarns Golf Links

Det näst senaste tillskottet till grevskapet Fifes många golfbanor har snabbt fått ett rykte om sig att vara en av de bästa banorna på de brittiska öarna. Kingsbarns står årligen värd för Dunhill Links Championship tillsammans med sina mer etablerade grannar Carnoustie och Old Course. Designern Kyle Philips har använt det spektakulära kustlandskapet och skapat, med traditionell bandesign, ett mästerverk som spelas längs med havet, sveper sig runt små vikar och slingrar sig genom sanddynerna. Trots att Kingsbarns öppnade först år 2000 har golf spelats här sedan 1793 då klubben först bildades, vilket gör den till världens 11:e äldsta klubb. Kingsbarns är utan tvekan en av de bästa golfbanorna i världen och ett “måste” under ditt besök i Skottland.

Dumbarnie Links

Banan som öppnades i maj 2020 är den som alla pratar om i Skottland, och de goda vitsorden har fått den att klättra i listorna bland Skottlands högst rankade golfbanor. Med sin fantastiska layout anses den redan nu vara i klass med Kingsbarns.

Våra starttider är redan bokade enligt nedan. Vi spelar 20 personer på Kingsbarns, Jubilee samt Castle Course den 24, 25 samt 26 oktober. Den 27 oktober spelar alla 60 deltagare på Dumbarnie Links. Vilken dag ni spelar och vilken bana, kommer vi att lotta innan eventet börjar.  

 

24 oktober

Kingsbarns från 10:00

Jubilee Course från 10:00

Castle Course från 10:00

25 oktober

Kingsbarns från 10:00

Jubilee Course från 10:00

Castle Course från 10:00

26 oktober

Kingsbarns från 10:00

Jubilee Course från 10:00

Castle Course från 10:00

27 oktober

Dumbarnie från 10:00

För intresseanmälan eller frågor kontakta oss på info@spela-golf.com
Kontakt: + 44 7796 923 774

Intresserad? Kontakta oss!