Golf > Golfpaket > Spela-golf.com Invitational 2024

Spela-golf.com Invitational 2024

Genom våra goda relationer med golfbanor och hotell i Skottland kan vi för tolfte året i rad erbjuda ett exklusivt erbjudande endast för våra resenärer, med en tävling som spelas på några av Skottlands absolut bästa banor. Tävlingen (ej obligatoriskt att vara med i) spelas över fyra dagar med bästboll i fyramannalag.  Vi börjar på Kingsbarns och avslutar resan på Old Course. Vi bor kungligt på ett av Skottlands bästa hotell direkt vid Old Course.

 

Följande ingår:

Transfer från och till flygplatsen i Edinburgh
(baserat på grupp om 4 personer)
Fem nätter i del av dubbelrum på femstjärniga St Andrews Old Course Hotel inklusive frukost.
En avslutningsmiddag.

1 x 18 hål på Kingsbarns Golf Links
1 x 18 hål på Dumbarnie Links
1 x 18 hål på St Andrews Castle Course
1x 18 hål på St Andrews Old Course

Transfer mellan hotell och banor

 

Pris per person £ 2993.00

Priset är baserat på logi i del av dubbel/twinrum sk Eden rum vilka ligger på baksidan av hotellet. Rummen kan uppgraderas mot följande tillägg:

Enkelrumstillägg     £ 450.00
Old Course View     £ 300.00 per rum
Extranatt i del av twinrum    £ 300.00 per rum
Extranatt per enkelrum     £ 325.00

Handpenning på £1000.00 per person betalas vid anmälan.
Ytterligare £ 500.00 per person betalas senast den 20 Mars 2024
Återstående belopp senast 90 dagar innan resan. Erlagda belopp kan ej återbetalas vid fall av avbokning.

 

Övrig information

St Andrews Old Course Hotel

Ett enastående hotell som är världsberömt för sin service och den fantastiska utsikten över St Andrews Old Course, West Sands Beach och den Skotska kusten.  Hotellet har 144 rum, inklusive 35 sviter. I priset ingår rum med utsikt över Eden Park men det går att uppgradera till rum med utsikt över Old Course. Det finns flera restauranger och barer, bland annat den berömda Road Hole bar, som har över 250 olika typer av whisky och stans bästa utsikt över Old Course. Vi rekommenderar även ett besök på Jigger Inn som är fyllt med golf memorabilia samt enda stället man kan dricka Jigger Ale på. Det 5- stjärniga Old Course Hotell har även ett Kohler Waters SPA, det enda utanför USA, med bland annat 20m pool och jacuzzi.

 

Kingsbarns Golf Links


Kingsbarns står årligen som värd för Dunhill Links Championship tillsammans med sina mer etablerade grannar Carnoustie och Old Course. Designern Kyle Philips har använt det spektakulära kustlandskapet tillsammans med traditionell bandesign för att skapa ett mästerverk som spelas längs med havet, sveper sig runt små vikar och slingrar sig genom sanddynerna. Trots att Kingsbarns öppnade först år 2000 så har golf spelats här sedan 1793 då klubben först bildades, vilket gör den till världens 11:e äldsta klubb. Kingsbarns är utan tvekan en av de bästa golfbanorna i världen och en “måste”-bana på ditt besök i Skottland.

  

Dumbarnie Links

 Banan som öppnades i maj 2020 är den som alla pratar om i Skottland. En fantastisk golfbana som vi är glada över att ha med i vårt program för 2024.  Banan har redan klättrat högt på listan av Skottlands bästa golfbanor.

 

 

St Andrews Castle Course

Då den är belägen på klipporna strax norr om St Andrews har man hela tiden en fantastisk utsikt över havet och från många hål även ned över staden. Kombinationen av hisnande vyer samt en minnesvärd utmaning gör att banan har blivit en av de mest välbesökta i området. Layouten är signerad David McLay Kidd, som också skapat av Bandon Dunes på USA:s västkust, har redan vunnit flera utmärkelser och gick under sitt första år in på den prestigefyllda Golf Digest Topp 100-rankingen. Greenområdena är det som gör den här banan så tuff. Kraftigt undulerade greener gör att man aldrig kan känna sig säker på en given tvåputt och banans sista par 3-hål , det 17:e hålet, kräver ett slag över en djup ravin där allt annat än greenträff medför stora problem. Castle Course är en av de banor vi helst spelar i St Andrews-området.

 

St Andrews Old Course 

The Old Course är den mest kända golfbanan i världen och här har det spelats golf sedan 1500-talet. När du står på första tee kan du inte undgå att känna historiens vingslag, en lätt nervositet samt en spänning utan dess like. Känslan bär du med dig under hela varvet där du går längs fairways som har beträtts av golfvärldens alla storstjärnor både förr och nu. Du kommer att uppleva välkända hinder och platser längs vägen såsom den enorma Hell bunker, Road Hole och platsen för så många berömda Old Course-ögonblick, Swilken Bridge. Ett varv på Old Course är de flesta golfares dröm, en dröm som vi kan hjälpa dig att förverkliga.

 

 Spelschema   

25 oktober

Kingsbarnsfrån 11:30

26 oktober

Dumbarnie Links            från 10:00

 

27 oktober

 

Castle Course               från 10:30

 

28 Oktober

 

Old Course                   från 10:00

 

För intresseanmälan eller frågor kontakta oss på info@spela-golf.com

Tel + 44 7796 923 774

Intresserad? Kontakta oss!