Golf > Golfpaket > Spela-golf.com Invitational 2023

Spela-golf.com Invitational 2023

Genom våra goda relationer med golfbanor och hotell i Skottland kan vi för tolfte året i rad erbjuda ett exklusivt erbjudande endast för våra resenärer, med en tävling som spelas på några av Skottlands absolut bästa banor. Tävlingen (ej obligatoriskt att vara med i) spelas över 3 dagar med bästboll i fyrmannalag.  Vi bor kungligt på ett av Skottlands bästa hotell direkt vid Old Course.

 

Följande ingår:

Transfer från och till flygplatsen i Edinburgh

Fem nätter i del av dubbelrum på femstjärniga St Andrews Old Course Hotel

En galamiddag

1 x 18 hål på St Andrews Old Course

1 x 18 hål på St Andrews New Course
1 x 18 hål på St Andrews Jubilee Course
Transfer mellan flygplats och hotell
Pris per person £ 2284.00

 

Priset är baserat på logi i del av dubbel/twinrum sk Eden rum vilka ligger på baksidan av hotellet. Rummen kan uppgraderas mot följande tillägg:

Enkelrumstillägg    £ 450.00

Old Course View     £ 300.00 per rum
Extranatt i del av twinrum     £ 280.00 per rum
Extranatt per enkelrum    £ 240.00

 

Handpenning på £1000.00 per person betalas vid anmälan.

Återstående belopp senast 90 dagar innan resan. Erlagda belopp kan ej återbetalas vid fall av avbokning

 

Övrig information

 

 

St Andrews Old Course Hotel

 

Ett enastående hotell som är världsberömt för sin service och den fantastiska utsikten över St Andrews Old Course, West Sands Beach och den Skotska kusten.  Hotellet har 144 rum, inklusive 35 sviter. I priset ingår rum med utsikt över Eden Park men det går att uppgradera till rum med utsikt över Old Course. Det finns flera restauranger och barer, bland annat den berömda Road Hole bar, som har över 250 olika typer av whisky och stans bästa utsikt över Old Course. Vi rekommenderar även ett besök på Jigger Inn som är fyllt med golf memorabilia samt enda stället man kan dricka Jigger Ale på. Det 5- stjärniga Old Course Hotell har även ett Kohler Waters SPA, det enda utanför USA, med bland annat 20m pool och jacuzzi.

 

 

 

St Andrews Old Course 

 

The Old Course är den mest kända golfbanan i världen och här har det spelats golf sedan 1500-talet. När du står på första tee kan du inte undgå att känna historiens vingslag, en lätt nervositet samt en spänning utan dess like. Känslan bär du med dig under hela varvet där du går längs fairways som har beträtts av golfvärldens alla storstjärnor både förr och nu. Du kommer att uppleva välkända hinder och platser längs vägen såsom den enorma Hell bunker, Road Hole och platsen för så många berömda Old Course-ögonblick, Swilken Bridge. Ett varv på Old Course är de flesta golfares dröm, en dröm som vi kan hjälpa dig att förverkliga.

 

 

 

 

St Andrews Jubilee

 

Den tredje mästerskapsbanan i St. Andrews öppnades för spel 1897 och fick då namnet Jubilee Course för att hedra drottning Victorias 60-årsjubileum. Det var till en början en tolvhålsbana, men den förlängdes till 18 hål 1905. Banan har byggts om och förbättrats ett flertal gånger, senast 1989 då Donald Steel förbättrade banan till en standard som kan jämföras med sina lite mer kända grannar, New samt Old Course. Banan som ligger mellan havet och St Andrews New Course är en linksbana som av många anses som en av de bättre banorna i St Andrews.

 

 

 

 

 

 

St Andrews New Course

 

St Andrews New Course, som i själva verket är långt ifrån ny, skapades av Old Tom Morris redan 1895. Banan som ligger intill Old Course byggdes på grund av den stora efterfrågan på nya golfbanor i St Andrews-området. Denna klassiska linksbana nämns och rankas ofta som en av de bättre i Skottland. New Course kräver mer noggrannhet än sin granne Old Course då fairway är kantad av tjock ruff samt “gorse”, den elaka busken som heter ärttörne på svenska. Banan har ett 60-tal bunkrar, många av dom väldigt djupa.

 

 

 

 

 

 

 

 

30 oktober

 

New Course                                   från 10:00

Old Course                                    från 10:00

31 oktober

 

New Course                  från 10:00

Old Course                   från 10:00

1 November

 

Jubilee Course               från 09:36

 


För intresseanmälan eller frågor kontakta oss på
info@spela-golf.com

Tel + 44 7796 923 774

Intresserad? Kontakta oss!