Företag

Sightseeing Irland
Området kring Shannon är rikt på vacker natur, dramatiska klippor och det karaktäristiska månlandskapet ”The burren”. Vi ordnar med sightseeing för er som vill upptäcka Irlands västkust.

Sightseeing Skottland
I Prestwick med omnejd kan vi ordna resor till en mängd sevärdheter om ni inte spelar golf eller bara vill göra något annat förutom golfen. De transportföretag vi samarbetar med kan erbjuda resor för alla behov, oavsett om ni är 2 st eller 200.

Konferens
Utnyttja tillfället att göra din konferens till något speciellt. Vi på Spela-Golf.Com skräddarsyr er konferensresa efter era specifika önskemål. Tack vare vårt samarbete med hotell och transport företag kan vi erbjuda konferensresor i inspirerande miljö till mycket konkurrenskraftiga priser. De flesta av våra hotell har möjlighet till att hålla konferens för grupper i alla storlekar. Vi har jobbat med en mängd företag och golfklubbar genom åren för att arrangera deras affärs- och klubbresor, men nu arrangerar vi också fler och fler konferensresor – ofta i kombination med golf eller andra aktiviteter.

Golf Resorts
Här kan ni läsa om våra olika resorts och de populäraste erbjudandena vi har.

Läs om t.ex. Westin Turnberry Resort. Världens bästa golfresort enligt många och med mästerskaps banan Turnberry Ailsa utanför dörren kan man inte bo bättre. Anläggningen har en andra bana, The Kintyre som även den håller hög klass och har använts som kvalbana till The Open.

För företagen
Vi har genom åren fått möjligheten att hjälpa många företag med planering av deras resor till Skottland och Irland. Vi tar hand om stora som små grupper och ser till att allt fungerar utan problem. Vi arrangerar transporter, konferenser, restaurangbesök, golfbokningar och kommer gärna med förslag till annat som exempelvis sightseeing om ni vill göra annat än att spela golf mellan konferenserna! Vi ser även till att ni får en smidig fakturering som passar er.