Spela-Golf Invitational 2018

Garanterade tider på St Andrews Old Course

Genom våra goda relationer med golfbanor och hotell i Skottland kan vi för sjätte året i rad erbjuda ett exklusivt erbjudande endast för våra resenärer, med en tävling som spelas på världens mest berömda golfbana. Tävlingen (ej obilgatoriskt att vara med i ) spelas över 4 dagar med bästboll i fyrmannalag . För de som vill kommer vi även att ha en individuell  tävling. Vi bor kungligt på ett av Skottlands bästa hotell direkt vid Old Course.

Följande ingår:

Transfer från och till flygplatsen i Edinburgh

Fem nätter i del av dubbelrum på fem stjärniga St Andrews Old Course Hotel

En middag

1 x 18 hål på St Andrews Old Course

1 x 18 hål på St Andrews New Course

1 x 18 hål på St Andrews Castle Course

1 x 18 hål på Carnoustie Championship

Transfer mellan hotell och banor

Prisbord

Pris per person £ 1503 .00

Priset är baserat på logi i del av dubbel/twinrum sk Eden rum vilka ligger på baksidan av hotellet. Rummen kan uppgraderas mot följande tillägg:

Enkelrumstillägg £ 380 .00

Old Course View £ 3 20 .00 per rum

Vi har plats för totalt 60 personer

Handpenning på £ 500 .00 per person betalas vid fakturering i oktober 2017.

Ytterligare £ 200.00 per person betalas 90 dagar innan resan. Återstående belopp senast 60 dagar innan resan. Erlagda belopp kan ej återbetalas vid fall av avbokning.

Namn, hemmaklubb samt hcp på samtliga deltagare skall med delas oss senast 6 veckor innan ankomstdag. Hcp – gräns för h errar är 24 och för d amer 36. Samtliga måste ha giltigt hcp – bevis. Vi har tider för 20 personer på Old Course den 22 , 23 samt 24 oktober. Då vi förstår att de flesta troligtvis har en önskan om att spela Old Course den sista dagen komm er vi att lotta spelordningen. Våra tider på old Course är innan 12:00 och då St Andrews Old Course ej tillåter vagnar före 12 :00 så rekommenderar vi att ni bokar caddies.

 

Övrig information

Ett av de bästa hotellen i världen med en fantastisk utsikt över St Andrews Old Course från många av rummen som kan bokas mot ett tillägg. Självklart finns det barer och restauranger och en väldigt bra SPA – avdelning. St Andrews Old Course Hotel har många gånger vunnit pris som världens bästa golfhotell.

St Andrews New Course

St Andrews New Course, som i själva verket är långt ifrån ny, skapades av Old Tom Morris redan 1895. Banan som ligger intill Old Course byggdes på grund av den stora efterfrågan på nya golfbanor i St Andrews – området. Denna klassiska linksbana nämns och rankas ofta som en av de bättre i Skottland. New Course kräver mer noggrannhet än sin granne Old Course då fairway är kantad av tjock ruff samt “gorse”, den elaka busken som heter ärttörne på svenska. Banan har ett 60 – tal bunkrar, många av dom väldigt djupa .

St Andrews Castle Course 

Det här är det senaste tillskottet till St Andrews många golfbanor och har snabbt fått ett rykte om att bjuda på en riktig utmaning. Belägen på klipporna strax norr om St Andrews har man hela tiden en fantastisk utsikt över havet och från många hål även ne d över staden. Kombinationen av hisnande vyer samt en minnesvärd utmaning gör att banan har blivit en av de mest välbesökta i området. Layouten är signerad David McLay Kidd, som också skapat av Bandon Dunes på USA:s västkust, har redan vunnit flera utmärke lser och gick under sitt första år in på den prestigefyllda Golf Digest Topp 100 – rankingen.Greenområdena är det som gör den här banan så tuff. Kraftigt undulerade greener gör att man aldrig kan känna sig säker på en given tvåputt och banans sista par 3 – hå l , det 17:e hålet, kräver ett slag över en djup ravin där allt annat än greenträff medför stora problem. Castle Course är en av de banor vi helst spelar i St Andrews – området.

The Old Course är den mest kända golfbanan i världen och här har det spelats golf sedan 1500 – talet. När du står på första tee kan du inte undgå att känna historiens vingslag, en lätt nervositet samt en spänning utan dess like. Känslan bär du med dig under hela varvet där du går längs fairways som ha r beträtts av golfvärldens alla storstjärnor både förr och nu. Du kommer att uppleva välkända hinder och platser längs vägen såsom den enorma Hell bunker, Road Hole och platsen för så många berömda Old Course – ögonblick, Swilken Bridge. Ett varv på Old Course är de flesta golfares dröm, en dröm som vi kan hjälpa dig att förverkliga.

Carnoustie är en riktigt klassisk linksbana och har varit värd för The Open sju gånger sedan 1931 och står som värd 2018. Som en av de äldsta golfbanorna i världen har den spelats av alla de stora stjärnorna men är kanske mest känd för Ben Hogans minnesvärda resultat 1953 s amt Jean Van de Veldes kollaps i The Open 1999. Banan är inte den vackraste, men anses av många vara den svåraste golfbanan i Skottland. Smart placerade bunkrar över hela banan samt en mycket stark avslutning där Barry Burn ringlar sig över fairway och run t greener gör detta till en fantastisk golfbana. Alla deltagare spelar Carnoustie den 26 oktober, den sista tävlingsdagen!

Våra redan bokade starttider är enligt nedan. Vi spelar 20 personer på Old, New samt Castle Course den 22 ,2 3 samt 24 :e Oktober. Den 25 oktober spelar alla 60 deltagare på Carnoustie. Vilken dag ni spelar vilken bana kommer vi lotta lite närmare.

22 oktober

Old Course 09:10 – 09:50

New Course 09:12 – 09:44

Castle Course 09:30 – 10:10 2

23 oktober

Old Course 09:10 – 09:50

New Course 09:12 – 09:44

Castle Course 09:30 – 10:10

24 oktober

Old Course 09 : 10 – 09 : 50

New Course 09 : 12 – 09 : 44

Castle Course 09 : 30 – 10 : 10

25 oktober

Carnoustie Championship 10:00 – 12:20

För intresseanmälan eller frågor kontakta oss på

Tel 070 4243448